X

OVER DE1O

X

Onze introductie

De 10 is een eetcafé in hartje Malden op het kerkplein naast de bioscoop en de kerk. Het heeft naast de typische Hollandse specialiteiten ook de gangbare Italiaanse gerechten. Er is een uitgebreide lunchkaart met bruschetta, salades, tosti`s en uitsmijters met een knipoog naar Italia. De dinerkaart wordt regelmatig geheel vernieuwd met nog meer smakelijke wereldgerechten. Let ook op onze dagaanbiedingen en informeer hiervoor bij uw gastvrouw-heer.

Dus van gebakken uitsmijters en saté tot heerlijke pizza, en natuurlijk vers bereide pasta`s; er zit altijd iets tussen om van te genieten. Specialiteiten tijdens de lunch zijn uniek, zoals onze heerlijke bruschetta.

Grand café De 10 heeft in 2009 een metamorfose ondergaan met warme kleuren en prachtige lichteffecten. De led verlichting geven het grand-café een moderne uitstraling. Daarnaast kunt u heerlijk op het moderne verwarmde en stijlvol overkapte terras relaxen en op onze loungebanken genieten van de heerlijke kleine hapjes.

We richten ons met deze zaak op een breed publiek, dus ook voor een klein heerlijk vers kopje koffie of een espresso bent u van harte welkom. Of voor (of na) een bezoek aan de bioscoop kunt u langskomen voor een heerlijke hartig hapje of kaasplankje samen met uw vrienden of familie. Kom dus gerust eens langs bij Grand café De 10!

Klanten feedback

Recensies

Heerlijk gegeten, daarna kun je ernaast naar de film als je wilt.👍
5/5

Peter Hendrix

Google reviews
Gezellig restaurant, leuke inrichting, vriendelijk personeel en heerlijk eten. Zeker een aanrader!
5/5

Richelle Wouters

Kirs Elle
Leuke plek om te lunchen na een wandeling of om uit eten te combineren met een avondje bios (zit ernaast). Aardige mensen, betaalbaar, no-nonsense. Latte smaakt altijd goed, brood met smeersels en zeezout is een aanrader.
4/5

Kirs Elle

Kirs Elle